انوار, سید امیر علی, نوروزی, بهاره. (1401). مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 1-18. doi: 10.30495/jfm.2022.1943527.1740
سید امیر علی انوار; بهاره نوروزی. "مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1401, 1-18. doi: 10.30495/jfm.2022.1943527.1740
انوار, سید امیر علی, نوروزی, بهاره. (1401). 'مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 1-18. doi: 10.30495/jfm.2022.1943527.1740
انوار, سید امیر علی, نوروزی, بهاره. مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(3): 1-18. doi: 10.30495/jfm.2022.1943527.1740


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب