تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,623 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,416,294 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,444,840 |
مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی | ||
میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology | ||
مقاله 1، دوره 9، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-18 اصل مقاله (1.11 M) | ||
نوع مقاله: مروری | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.30495/jfm.2022.1943527.1740 | ||
نویسندگان | ||
سید امیر علی انوار1؛ بهاره نوروزی* 2 | ||
1استادیار گروه بهداشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران | ||
2گروه زیستشناسی، دانشکده علوم و فناوری های همگرا، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران | ||
چکیده | ||
پروبیوتیکها از قرنهای پیش یک منبع غذایی مناسب و سالم برای انسان بوده است. در این میان ریز جلبکها بهعنوان مکملهای غذایی فراسودمند همواره مطرح هستند. ترکیب ریز جلبکها و پروبیوتیکها منجر به تولید محصولات لبنی تخمیر شدهای میشود که نهتنها باعث افزایش کیفیت مواد غذایی میشود، بلکه با افزایش تعداد و زمان ماندگاری باکتریهای پروبیوتیک، ارزش غذایی آنها را برای مصرفکنندگان بالا میبرند. درواقع تعداد با افزایش تعداد پروبیوتیکهای زنده در غذا، مصرفکنندهها، پروبیوتیک بیشتری را در زمان مصرف دریافت کنند. در این مقاله مروری سعی گردید تا اثر پروبیوتیک و پری بیوتیک استفاده از مکملهای ریز جلبکها بر محصولات لبنی مختلف تخمیر شده بررسی گردد، علاوه بر آن با مروری بر آخرین مقالات موجود، تأثیر استفاده از مکملهای غذایی ریز جلبکی بر خصوصیات فیزیولوژی، شیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی محصولات لبنی بررسی گردید. | ||
کلیدواژهها | ||
ریز جلبکها؛ پروبیوتیک؛ پری بیوتیک؛ باکتریهای لاکتیک اسید | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 614 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 343 |