خاکی پور, نازنین, حق شناس, فاطمه. (1401). ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 33-44. doi: 10.30495/jfm.2022.1926703.1707
نازنین خاکی پور; فاطمه حق شناس. "ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1401, 33-44. doi: 10.30495/jfm.2022.1926703.1707
خاکی پور, نازنین, حق شناس, فاطمه. (1401). 'ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 33-44. doi: 10.30495/jfm.2022.1926703.1707
خاکی پور, نازنین, حق شناس, فاطمه. ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(3): 33-44. doi: 10.30495/jfm.2022.1926703.1707


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب