ارجمندکرمانی, مهدخت, سلاجقه, فرشته, تاج الدین, بهجت. (1401). کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش‌های خوراکی و روغن‌های گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 55-66. doi: 10.30495/jfm.2022.1942845.1739
مهدخت ارجمندکرمانی; فرشته سلاجقه; بهجت تاج الدین. "کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش‌های خوراکی و روغن‌های گیاهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1401, 55-66. doi: 10.30495/jfm.2022.1942845.1739
ارجمندکرمانی, مهدخت, سلاجقه, فرشته, تاج الدین, بهجت. (1401). 'کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش‌های خوراکی و روغن‌های گیاهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 55-66. doi: 10.30495/jfm.2022.1942845.1739
ارجمندکرمانی, مهدخت, سلاجقه, فرشته, تاج الدین, بهجت. کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش‌های خوراکی و روغن‌های گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(3): 55-66. doi: 10.30495/jfm.2022.1942845.1739


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب