میرزائی تاش, امید, شب خیز, محمدعلی. (1401). بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), 44-55. doi: 10.30495/jfm.2022.1831690.1442
امید میرزائی تاش; محمدعلی شب خیز. "بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4, 1401, 44-55. doi: 10.30495/jfm.2022.1831690.1442
میرزائی تاش, امید, شب خیز, محمدعلی. (1401). 'بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), pp. 44-55. doi: 10.30495/jfm.2022.1831690.1442
میرزائی تاش, امید, شب خیز, محمدعلی. بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(4): 44-55. doi: 10.30495/jfm.2022.1831690.1442


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب