سید محمودزاده, امین, احمدی, آسیه, کیانی علی آبادی, فاطمه. (1402). تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), 27-46. doi: 10.30495/jfm.2022.1936696.1726
امین سید محمودزاده; آسیه احمدی; فاطمه کیانی علی آبادی. "تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1, 1402, 27-46. doi: 10.30495/jfm.2022.1936696.1726
سید محمودزاده, امین, احمدی, آسیه, کیانی علی آبادی, فاطمه. (1402). 'تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), pp. 27-46. doi: 10.30495/jfm.2022.1936696.1726
سید محمودزاده, امین, احمدی, آسیه, کیانی علی آبادی, فاطمه. تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 10(1): 27-46. doi: 10.30495/jfm.2022.1936696.1726


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب