سلطانی, سپیده, ناطقی, لیلا, پهلوان افشاری, کیان. (1402). بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), 89-102. doi: 10.30495/jfst.2021.1911292.1673
سپیده سلطانی; لیلا ناطقی; کیان پهلوان افشاری. "بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2(تابستان), 1402, 89-102. doi: 10.30495/jfst.2021.1911292.1673
سلطانی, سپیده, ناطقی, لیلا, پهلوان افشاری, کیان. (1402). 'بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), pp. 89-102. doi: 10.30495/jfst.2021.1911292.1673
سلطانی, سپیده, ناطقی, لیلا, پهلوان افشاری, کیان. بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(2(تابستان)): 89-102. doi: 10.30495/jfst.2021.1911292.1673


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب