مرادیان, درنا, شهاب لواسانی, علیرضا, اسحاقی, محمدرضا. (1402). بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), 103-117. doi: 10.30495/jfst.2021.1911762.1676
درنا مرادیان; علیرضا شهاب لواسانی; محمدرضا اسحاقی. "بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2(تابستان), 1402, 103-117. doi: 10.30495/jfst.2021.1911762.1676
مرادیان, درنا, شهاب لواسانی, علیرضا, اسحاقی, محمدرضا. (1402). 'بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), pp. 103-117. doi: 10.30495/jfst.2021.1911762.1676
مرادیان, درنا, شهاب لواسانی, علیرضا, اسحاقی, محمدرضا. بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(2(تابستان)): 103-117. doi: 10.30495/jfst.2021.1911762.1676


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب