بیداری, بهنام, شهدادی, فاطمه, عباس زاده ایمانی, نگین. (1402). بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), 59-70. doi: 10.30495/jfst.2020.1907461.1664
بهنام بیداری; فاطمه شهدادی; نگین عباس زاده ایمانی. "بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2(تابستان), 1402, 59-70. doi: 10.30495/jfst.2020.1907461.1664
بیداری, بهنام, شهدادی, فاطمه, عباس زاده ایمانی, نگین. (1402). 'بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), pp. 59-70. doi: 10.30495/jfst.2020.1907461.1664
بیداری, بهنام, شهدادی, فاطمه, عباس زاده ایمانی, نگین. بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(2(تابستان)): 59-70. doi: 10.30495/jfst.2020.1907461.1664


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب