عطایی نوکابادی, فریبا, حجت الاسلامی, محمد, عباسی, هاجر. (1402). تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), 71-88. doi: 10.30495/jfst.2020.1909934.1670
فریبا عطایی نوکابادی; محمد حجت الاسلامی; هاجر عباسی. "تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2(تابستان), 1402, 71-88. doi: 10.30495/jfst.2020.1909934.1670
عطایی نوکابادی, فریبا, حجت الاسلامی, محمد, عباسی, هاجر. (1402). 'تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), pp. 71-88. doi: 10.30495/jfst.2020.1909934.1670
عطایی نوکابادی, فریبا, حجت الاسلامی, محمد, عباسی, هاجر. تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(2(تابستان)): 71-88. doi: 10.30495/jfst.2020.1909934.1670


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب