صمدی وارده سرا, مهناز, آریایی, پیمان, حصاری, جواد. (1402). ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), 137-150. doi: 10.30495/jfst.2021.1911971.1677
مهناز صمدی وارده سرا; پیمان آریایی; جواد حصاری. "ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2(تابستان), 1402, 137-150. doi: 10.30495/jfst.2021.1911971.1677
صمدی وارده سرا, مهناز, آریایی, پیمان, حصاری, جواد. (1402). 'ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), pp. 137-150. doi: 10.30495/jfst.2021.1911971.1677
صمدی وارده سرا, مهناز, آریایی, پیمان, حصاری, جواد. ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(2(تابستان)): 137-150. doi: 10.30495/jfst.2021.1911971.1677


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب