اکرامیان, حسن, سعیدی اصل, محمدرضا, کریمی, مهدی, شیخ اللاسلامی, زهرا, پدرام نیا, احمد. (1402). مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), 151-162. doi: 10.30495/jfst.2021.1910902.1671
حسن اکرامیان; محمدرضا سعیدی اصل; مهدی کریمی; زهرا شیخ اللاسلامی; احمد پدرام نیا. "مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2(تابستان), 1402, 151-162. doi: 10.30495/jfst.2021.1910902.1671
اکرامیان, حسن, سعیدی اصل, محمدرضا, کریمی, مهدی, شیخ اللاسلامی, زهرا, پدرام نیا, احمد. (1402). 'مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), pp. 151-162. doi: 10.30495/jfst.2021.1910902.1671
اکرامیان, حسن, سعیدی اصل, محمدرضا, کریمی, مهدی, شیخ اللاسلامی, زهرا, پدرام نیا, احمد. مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(2(تابستان)): 151-162. doi: 10.30495/jfst.2021.1910902.1671


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب