اقحوانی شجری, سمیه, یاورمنش, مسعود, حبیبی نجفی, محمد باقر. (1402). تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), 49-58. doi: 10.30495/jfst.2021.1901184.1645
سمیه اقحوانی شجری; مسعود یاورمنش; محمد باقر حبیبی نجفی. "تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2(تابستان), 1402, 49-58. doi: 10.30495/jfst.2021.1901184.1645
اقحوانی شجری, سمیه, یاورمنش, مسعود, حبیبی نجفی, محمد باقر. (1402). 'تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), pp. 49-58. doi: 10.30495/jfst.2021.1901184.1645
اقحوانی شجری, سمیه, یاورمنش, مسعود, حبیبی نجفی, محمد باقر. تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(2(تابستان)): 49-58. doi: 10.30495/jfst.2021.1901184.1645


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب