ناجی طبسی, سارا, شهیدی نوقابی, مصطفی, حسینی نژاد, مرضیه, زمانی, حسین, هجرانی, تکتم. (1402). بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), 41-56. doi: 10.30495/jfst.2021.1916953.1689
سارا ناجی طبسی; مصطفی شهیدی نوقابی; مرضیه حسینی نژاد; حسین زمانی; تکتم هجرانی. "بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3(پاییز), 1402, 41-56. doi: 10.30495/jfst.2021.1916953.1689
ناجی طبسی, سارا, شهیدی نوقابی, مصطفی, حسینی نژاد, مرضیه, زمانی, حسین, هجرانی, تکتم. (1402). 'بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), pp. 41-56. doi: 10.30495/jfst.2021.1916953.1689
ناجی طبسی, سارا, شهیدی نوقابی, مصطفی, حسینی نژاد, مرضیه, زمانی, حسین, هجرانی, تکتم. بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3(پاییز)): 41-56. doi: 10.30495/jfst.2021.1916953.1689


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب