باقری, بهرام, شکرزاده, محمد, ناطقی, لیلا, ملکی کهکی, علیرضا. (1402). بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), 25-39. doi: 10.30495/jfst.2021.1892973.1611
بهرام باقری; محمد شکرزاده; لیلا ناطقی; علیرضا ملکی کهکی. "بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3(پاییز), 1402, 25-39. doi: 10.30495/jfst.2021.1892973.1611
باقری, بهرام, شکرزاده, محمد, ناطقی, لیلا, ملکی کهکی, علیرضا. (1402). 'بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), pp. 25-39. doi: 10.30495/jfst.2021.1892973.1611
باقری, بهرام, شکرزاده, محمد, ناطقی, لیلا, ملکی کهکی, علیرضا. بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3(پاییز)): 25-39. doi: 10.30495/jfst.2021.1892973.1611


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب