شاه حسینی, سید رسول. (1402). ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنی‌شده با عصاره آزاد و ریز‌پوشانی‌شده گیاه شنگ به منظور‌کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), 57-76. doi: 10.30495/jfst.2021.1922457.1700
سید رسول شاه حسینی. "ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنی‌شده با عصاره آزاد و ریز‌پوشانی‌شده گیاه شنگ به منظور‌کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3(پاییز), 1402, 57-76. doi: 10.30495/jfst.2021.1922457.1700
شاه حسینی, سید رسول. (1402). 'ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنی‌شده با عصاره آزاد و ریز‌پوشانی‌شده گیاه شنگ به منظور‌کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), pp. 57-76. doi: 10.30495/jfst.2021.1922457.1700
شاه حسینی, سید رسول. ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنی‌شده با عصاره آزاد و ریز‌پوشانی‌شده گیاه شنگ به منظور‌کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3(پاییز)): 57-76. doi: 10.30495/jfst.2021.1922457.1700


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب