مولائی, پژمان, رحیمی مقدم, فرشته. (1401). تأثیر زمان پخت بر ریخت شناسی و فعالیت فوتوکاتالیستی نانوساختارهای اکسید روی تهیه شده در محیط سفیده تخم مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 34-39.
پژمان مولائی; فرشته رحیمی مقدم. "تأثیر زمان پخت بر ریخت شناسی و فعالیت فوتوکاتالیستی نانوساختارهای اکسید روی تهیه شده در محیط سفیده تخم مرغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1401, 34-39.
مولائی, پژمان, رحیمی مقدم, فرشته. (1401). 'تأثیر زمان پخت بر ریخت شناسی و فعالیت فوتوکاتالیستی نانوساختارهای اکسید روی تهیه شده در محیط سفیده تخم مرغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 34-39.
مولائی, پژمان, رحیمی مقدم, فرشته. تأثیر زمان پخت بر ریخت شناسی و فعالیت فوتوکاتالیستی نانوساختارهای اکسید روی تهیه شده در محیط سفیده تخم مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 1(1): 34-39.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب