رضایی, رسول, عظیمی محله, افسانه, عظیمی محله, اعظم. (1401). بررسی اثر افزودن عصاره بهار نارنج بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بیولوژیکی دوغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), 61-74. doi: 10.30495/sarj.2022.1958575.1070
رسول رضایی; افسانه عظیمی محله; اعظم عظیمی محله. "بررسی اثر افزودن عصاره بهار نارنج بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بیولوژیکی دوغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 1, 1401, 61-74. doi: 10.30495/sarj.2022.1958575.1070
رضایی, رسول, عظیمی محله, افسانه, عظیمی محله, اعظم. (1401). 'بررسی اثر افزودن عصاره بهار نارنج بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بیولوژیکی دوغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), pp. 61-74. doi: 10.30495/sarj.2022.1958575.1070
رضایی, رسول, عظیمی محله, افسانه, عظیمی محله, اعظم. بررسی اثر افزودن عصاره بهار نارنج بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بیولوژیکی دوغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 2(1): 61-74. doi: 10.30495/sarj.2022.1958575.1070


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب