خلیلی اقدم, امیرحسین, زمردی, شهین, روفه‌گری‌نژاد, لیلا, خسروشاهی, اصغر, حنیفیان, شهرام. (1401). فعالیت ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیون‌های حاصل از آن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1 (45)بهار), 33-47. doi: 10.30495/jfh.2022.1960661.1358
امیرحسین خلیلی اقدم; شهین زمردی; لیلا روفه‌گری‌نژاد; اصغر خسروشاهی; شهرام حنیفیان. "فعالیت ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیون‌های حاصل از آن‌ها". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1 (45)بهار, 1401, 33-47. doi: 10.30495/jfh.2022.1960661.1358
خلیلی اقدم, امیرحسین, زمردی, شهین, روفه‌گری‌نژاد, لیلا, خسروشاهی, اصغر, حنیفیان, شهرام. (1401). 'فعالیت ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیون‌های حاصل از آن‌ها', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1 (45)بهار), pp. 33-47. doi: 10.30495/jfh.2022.1960661.1358
خلیلی اقدم, امیرحسین, زمردی, شهین, روفه‌گری‌نژاد, لیلا, خسروشاهی, اصغر, حنیفیان, شهرام. فعالیت ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیون‌های حاصل از آن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 12(1 (45)بهار): 33-47. doi: 10.30495/jfh.2022.1960661.1358


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب