تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,800,509 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,314 |
طراحی مدل بازاریابی صادراتی با توجه به رفتار مصرفکنندگان محصولات غذایی (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار) | ||
مدیریت کسب و کار | ||
مقاله 10، دوره 15، شماره 57، فروردین 1402، صفحه 157-173 اصل مقاله (1.04 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
مسیح مقری1؛ گلنار شجاعی باغینی* 2 | ||
1گروه مدییت بازرگانی،واحد شاهرود، دانشگاه آزاد اسلامی، شاهرود، ایران | ||
2گروه مدیریت دولتی، واحد شاهرود، دانشگاه آزاد اسلامی، شاهرود، ایران | ||
چکیده | ||
چکیده هدف تحقیق حاضر طراحی مدل بازاریابی صادراتی با توجه به رفتار مصرفکنندگان محصولات غذایی (موردمطالعه: آجیل و خشکبار) می باشد. جامعه تحقیق مدیران و کارشناسان شرکت های بازرگانی است . پژوهش از نوع کاربردی می باشد و به صورت کیفی- کمی مورد ارزیابی قرار گرفته است. مولفه ها از طریق ادبیات پژوهش شناسایی شده اند و برای غربالگری مولفه ها از تکنیک Delphi بهره برده ایم. تکنیک دلفی در 3 راند توسط کارشناسان که در حوزه صادرات فعالیت دارند، انجام شده است. در گام دوم برای سطح بندی مولفه ها و شناسایی مولفه های تاثیر گذار از تکنیک ISM(ساختاری- تفسیری) بهره برده ایم. نتایج تحقیق حاکی از آن دارد که در گام نخست با توجه به تکنیک دلفی در مدل بازاریابی صادراتی 13 مولفه توسط کارشناسان تایید شده اند. در گام دوم در تکنیک ساختاری – تفسیری، مولفه ها در 4 سطح قرار گرفته اند. با توجه به تحلیل وابستگی-نفوذ ، مولفه های خلاقیت و نوآوری و توجه به کیفیت تولید به عنوان تاثیر گذارترین مولفه و کلیدی ترین مولفه در مدل بازاریابی صادراتی شناسایی شده اند. | ||
کلیدواژهها | ||
کلمات کلیدی: بازاریابی صادراتی؛ رفتار مصرف کنندگان؛ محصولات غذایی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 244 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 87 |