حسن زاده, محبوبه. (1401). تاثیرپوشش حاصل از ژلاتین هیدرولیز براکسیداسیون چربی، اسیدهای چرب و ترکیبات شیمیایی ماهی شوریده Otlithes ruber(Bloch & schneider,1801) در طول نگهداری در دمای یخچال ºC 1±4. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 32(2), -.
محبوبه حسن زاده. "تاثیرپوشش حاصل از ژلاتین هیدرولیز براکسیداسیون چربی، اسیدهای چرب و ترکیبات شیمیایی ماهی شوریده Otlithes ruber(Bloch & schneider,1801) در طول نگهداری در دمای یخچال ºC 1±4". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 32, 2, 1401, -.
حسن زاده, محبوبه. (1401). 'تاثیرپوشش حاصل از ژلاتین هیدرولیز براکسیداسیون چربی، اسیدهای چرب و ترکیبات شیمیایی ماهی شوریده Otlithes ruber(Bloch & schneider,1801) در طول نگهداری در دمای یخچال ºC 1±4', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 32(2), pp. -.
حسن زاده, محبوبه. تاثیرپوشش حاصل از ژلاتین هیدرولیز براکسیداسیون چربی، اسیدهای چرب و ترکیبات شیمیایی ماهی شوریده Otlithes ruber(Bloch & schneider,1801) در طول نگهداری در دمای یخچال ºC 1±4. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 32(2): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب