پقه, اسمعیل, اسلامی, محمد. (1401). مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 32(2), -.
اسمعیل پقه; محمد اسلامی. "مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 32, 2, 1401, -.
پقه, اسمعیل, اسلامی, محمد. (1401). 'مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 32(2), pp. -.
پقه, اسمعیل, اسلامی, محمد. مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 32(2): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب