دهاز, طیبه, زارعی, مهدی, جاسمیان فرد, هدی. (1401). مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگی‏های پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ‏ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 32(2), -.
طیبه دهاز; مهدی زارعی; هدی جاسمیان فرد. "مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگی‏های پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ‏ای". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 32, 2, 1401, -.
دهاز, طیبه, زارعی, مهدی, جاسمیان فرد, هدی. (1401). 'مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگی‏های پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ‏ای', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 32(2), pp. -.
دهاز, طیبه, زارعی, مهدی, جاسمیان فرد, هدی. مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگی‏های پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ‏ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 32(2): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب