ماکنالی, فرشته, کاشی, عبدالکریم, صالحی محمدی, رضا, خلیقی, احمد. (1401). بررسی اثر مکمل‌های غذایی و باکتری سودوموناس پوتیدا (Pseudomonas putida) جهت بهبود برخی صفات کمی و کیفی قارچ دکمه‌ای‌ (Agaricus bisporus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(2), 23-37.
فرشته ماکنالی; عبدالکریم کاشی; رضا صالحی محمدی; احمد خلیقی. "بررسی اثر مکمل‌های غذایی و باکتری سودوموناس پوتیدا (Pseudomonas putida) جهت بهبود برخی صفات کمی و کیفی قارچ دکمه‌ای‌ (Agaricus bisporus)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17, 2, 1401, 23-37.
ماکنالی, فرشته, کاشی, عبدالکریم, صالحی محمدی, رضا, خلیقی, احمد. (1401). 'بررسی اثر مکمل‌های غذایی و باکتری سودوموناس پوتیدا (Pseudomonas putida) جهت بهبود برخی صفات کمی و کیفی قارچ دکمه‌ای‌ (Agaricus bisporus)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(2), pp. 23-37.
ماکنالی, فرشته, کاشی, عبدالکریم, صالحی محمدی, رضا, خلیقی, احمد. بررسی اثر مکمل‌های غذایی و باکتری سودوموناس پوتیدا (Pseudomonas putida) جهت بهبود برخی صفات کمی و کیفی قارچ دکمه‌ای‌ (Agaricus bisporus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 17(2): 23-37.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب