بهتاش, فرهاد, فخر قاضی, سید هادی, حسن بارانی, معصومه. (1401). اثرات متقابل مقادیر مختلف روی(Zn) و بور(B) در محلول‌غذایی بر رشد و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیداتیو در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.)رقم Paris Island. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(1), 31-47. doi: 10.30495/zisti.2022.1963256.1128
فرهاد بهتاش; سید هادی فخر قاضی; معصومه حسن بارانی. "اثرات متقابل مقادیر مختلف روی(Zn) و بور(B) در محلول‌غذایی بر رشد و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیداتیو در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.)رقم Paris Island". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17, 1, 1401, 31-47. doi: 10.30495/zisti.2022.1963256.1128
بهتاش, فرهاد, فخر قاضی, سید هادی, حسن بارانی, معصومه. (1401). 'اثرات متقابل مقادیر مختلف روی(Zn) و بور(B) در محلول‌غذایی بر رشد و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیداتیو در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.)رقم Paris Island', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(1), pp. 31-47. doi: 10.30495/zisti.2022.1963256.1128
بهتاش, فرهاد, فخر قاضی, سید هادی, حسن بارانی, معصومه. اثرات متقابل مقادیر مختلف روی(Zn) و بور(B) در محلول‌غذایی بر رشد و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیداتیو در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.)رقم Paris Island. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 17(1): 31-47. doi: 10.30495/zisti.2022.1963256.1128


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب