صلبی, علی, رضائی پور, وحید, عبدالله پور, روح الله, قره ویسی, شهاب الدین. (1401). اثر مکمل لیزوفسفولیپید در جیره‌های با منابع مختلف روغن گیاهی بر کیفیت اکسیداتیو گوشت، متابولیت‌های خونی، سیستم ایمنی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1), 37-49. doi: 10.22034/ascij.2022.1943092.1322
علی صلبی; وحید رضائی پور; روح الله عبدالله پور; شهاب الدین قره ویسی. "اثر مکمل لیزوفسفولیپید در جیره‌های با منابع مختلف روغن گیاهی بر کیفیت اکسیداتیو گوشت، متابولیت‌های خونی، سیستم ایمنی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 1, 1401, 37-49. doi: 10.22034/ascij.2022.1943092.1322
صلبی, علی, رضائی پور, وحید, عبدالله پور, روح الله, قره ویسی, شهاب الدین. (1401). 'اثر مکمل لیزوفسفولیپید در جیره‌های با منابع مختلف روغن گیاهی بر کیفیت اکسیداتیو گوشت، متابولیت‌های خونی، سیستم ایمنی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1), pp. 37-49. doi: 10.22034/ascij.2022.1943092.1322
صلبی, علی, رضائی پور, وحید, عبدالله پور, روح الله, قره ویسی, شهاب الدین. اثر مکمل لیزوفسفولیپید در جیره‌های با منابع مختلف روغن گیاهی بر کیفیت اکسیداتیو گوشت، متابولیت‌های خونی، سیستم ایمنی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 15(1): 37-49. doi: 10.22034/ascij.2022.1943092.1322


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب