Rezaii, Farkhondeh, Bayatkouhsar, Javad, Ghanbari, Farzad, Arab, Fatemeh. (1402). The effect of water, urea, sodium hydroxide, and hydrogen peroxide processing on the cumin residues animal digestibility. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 525-537. doi: 10.30486/ijrowa.2022.1953020.1418
Farkhondeh Rezaii; Javad Bayatkouhsar; Farzad Ghanbari; Fatemeh Arab. "The effect of water, urea, sodium hydroxide, and hydrogen peroxide processing on the cumin residues animal digestibility". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1402, 525-537. doi: 10.30486/ijrowa.2022.1953020.1418
Rezaii, Farkhondeh, Bayatkouhsar, Javad, Ghanbari, Farzad, Arab, Fatemeh. (1402). 'The effect of water, urea, sodium hydroxide, and hydrogen peroxide processing on the cumin residues animal digestibility', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 525-537. doi: 10.30486/ijrowa.2022.1953020.1418
Rezaii, Farkhondeh, Bayatkouhsar, Javad, Ghanbari, Farzad, Arab, Fatemeh. The effect of water, urea, sodium hydroxide, and hydrogen peroxide processing on the cumin residues animal digestibility. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 12(4): 525-537. doi: 10.30486/ijrowa.2022.1953020.1418


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب