مرتضوی, سیدعلیرضا, جوادی, افشین, انرجان, نویده, مرتضوی, جاوید, میرزایی, حمید. (1401). مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2 (46) تابستان), 45-59. doi: 10.30495/jfh.2022.1964791.1366
سیدعلیرضا مرتضوی; افشین جوادی; نویده انرجان; جاوید مرتضوی; حمید میرزایی. "مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2 (46) تابستان, 1401, 45-59. doi: 10.30495/jfh.2022.1964791.1366
مرتضوی, سیدعلیرضا, جوادی, افشین, انرجان, نویده, مرتضوی, جاوید, میرزایی, حمید. (1401). 'مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2 (46) تابستان), pp. 45-59. doi: 10.30495/jfh.2022.1964791.1366
مرتضوی, سیدعلیرضا, جوادی, افشین, انرجان, نویده, مرتضوی, جاوید, میرزایی, حمید. مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 12(2 (46) تابستان): 45-59. doi: 10.30495/jfh.2022.1964791.1366


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب