علیایی, عاطفه, برنجی, شیلا, ناطقی, لیلا. (1401). مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمای‌سرد بر ترکیبات زیست‌فعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2 (46) تابستان), 61-75. doi: 10.30495/jfh.2022.1967486.1374
عاطفه علیایی; شیلا برنجی; لیلا ناطقی. "مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمای‌سرد بر ترکیبات زیست‌فعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2 (46) تابستان, 1401, 61-75. doi: 10.30495/jfh.2022.1967486.1374
علیایی, عاطفه, برنجی, شیلا, ناطقی, لیلا. (1401). 'مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمای‌سرد بر ترکیبات زیست‌فعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2 (46) تابستان), pp. 61-75. doi: 10.30495/jfh.2022.1967486.1374
علیایی, عاطفه, برنجی, شیلا, ناطقی, لیلا. مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمای‌سرد بر ترکیبات زیست‌فعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 12(2 (46) تابستان): 61-75. doi: 10.30495/jfh.2022.1967486.1374


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب