جعفری کوشکقاضی, فاطمه, صادقی, علیرضا, اعلمی, مهران, شهیری طبرستانی, هدی, رحیمی گلوگاهی, دل آسا. (1402). ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), 59-70. doi: 10.30495/jfm.2022.1946146.1749
فاطمه جعفری کوشکقاضی; علیرضا صادقی; مهران اعلمی; هدی شهیری طبرستانی; دل آسا رحیمی گلوگاهی. "ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1, 1402, 59-70. doi: 10.30495/jfm.2022.1946146.1749
جعفری کوشکقاضی, فاطمه, صادقی, علیرضا, اعلمی, مهران, شهیری طبرستانی, هدی, رحیمی گلوگاهی, دل آسا. (1402). 'ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), pp. 59-70. doi: 10.30495/jfm.2022.1946146.1749
جعفری کوشکقاضی, فاطمه, صادقی, علیرضا, اعلمی, مهران, شهیری طبرستانی, هدی, رحیمی گلوگاهی, دل آسا. ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 10(1): 59-70. doi: 10.30495/jfm.2022.1946146.1749


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب