مروی‌مقدم, محمدرضا, اژدری, عطااله, شریف‌زاده, غلامرضا. (1401). ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), 75-83. doi: 10.30495/qafj.2022.1971707.1045
محمدرضا مروی‌مقدم; عطااله اژدری; غلامرضا شریف‌زاده. "ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2, 1401, 75-83. doi: 10.30495/qafj.2022.1971707.1045
مروی‌مقدم, محمدرضا, اژدری, عطااله, شریف‌زاده, غلامرضا. (1401). 'ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), pp. 75-83. doi: 10.30495/qafj.2022.1971707.1045
مروی‌مقدم, محمدرضا, اژدری, عطااله, شریف‌زاده, غلامرضا. ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 2(2): 75-83. doi: 10.30495/qafj.2022.1971707.1045


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب