فرج زاده, زهرا, شاکریان, امیر, رحیمی, ابراهیم, باقری, محمود. (1402). مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), 77-86. doi: 10.30495/jfst.2021.1917624.1690
زهرا فرج زاده; امیر شاکریان; ابراهیم رحیمی; محمود باقری. "مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3(پاییز), 1402, 77-86. doi: 10.30495/jfst.2021.1917624.1690
فرج زاده, زهرا, شاکریان, امیر, رحیمی, ابراهیم, باقری, محمود. (1402). 'مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), pp. 77-86. doi: 10.30495/jfst.2021.1917624.1690
فرج زاده, زهرا, شاکریان, امیر, رحیمی, ابراهیم, باقری, محمود. مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3(پاییز)): 77-86. doi: 10.30495/jfst.2021.1917624.1690


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب