خدائیان کریم, اعظم, عطای صالحی, اسماعیل. (1402). تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), 87-97. doi: 10.30495/jfst.2021.1923919.1706
اعظم خدائیان کریم; اسماعیل عطای صالحی. "تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3(پاییز), 1402, 87-97. doi: 10.30495/jfst.2021.1923919.1706
خدائیان کریم, اعظم, عطای صالحی, اسماعیل. (1402). 'تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), pp. 87-97. doi: 10.30495/jfst.2021.1923919.1706
خدائیان کریم, اعظم, عطای صالحی, اسماعیل. تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3(پاییز)): 87-97. doi: 10.30495/jfst.2021.1923919.1706


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب