الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1402). اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), 99-112. doi: 10.30495/jfst.2021.1922237.1698
معصومه الوند; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی; شیما کاوه. "اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3(پاییز), 1402, 99-112. doi: 10.30495/jfst.2021.1922237.1698
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1402). 'اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), pp. 99-112. doi: 10.30495/jfst.2021.1922237.1698
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3(پاییز)): 99-112. doi: 10.30495/jfst.2021.1922237.1698


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب