خلیلی, عالیا, توکلی پور, حمید, روزبه نصیرائی, لیلا, کلباسی اشتری, احمد. (1402). بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), 149-166. doi: 10.30495/jfst.2021.1927899.1716
عالیا خلیلی; حمید توکلی پور; لیلا روزبه نصیرائی; احمد کلباسی اشتری. "بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3(پاییز), 1402, 149-166. doi: 10.30495/jfst.2021.1927899.1716
خلیلی, عالیا, توکلی پور, حمید, روزبه نصیرائی, لیلا, کلباسی اشتری, احمد. (1402). 'بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), pp. 149-166. doi: 10.30495/jfst.2021.1927899.1716
خلیلی, عالیا, توکلی پور, حمید, روزبه نصیرائی, لیلا, کلباسی اشتری, احمد. بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3(پاییز)): 149-166. doi: 10.30495/jfst.2021.1927899.1716


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب