نیاستی, سارا, صحراییان, بهاره, پورحاجی, فاطمه. (1402). بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), 125-138. doi: 10.30495/jfst.2021.1896965.1633
سارا نیاستی; بهاره صحراییان; فاطمه پورحاجی. "بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3(پاییز), 1402, 125-138. doi: 10.30495/jfst.2021.1896965.1633
نیاستی, سارا, صحراییان, بهاره, پورحاجی, فاطمه. (1402). 'بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), pp. 125-138. doi: 10.30495/jfst.2021.1896965.1633
نیاستی, سارا, صحراییان, بهاره, پورحاجی, فاطمه. بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3(پاییز)): 125-138. doi: 10.30495/jfst.2021.1896965.1633


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب