میرزائی, مینا, یاسینی اردکانی, سید علی. (1402). ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), 167-176. doi: 10.30495/jfst.2021.1913391.1682
مینا میرزائی; سید علی یاسینی اردکانی. "ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3(پاییز), 1402, 167-176. doi: 10.30495/jfst.2021.1913391.1682
میرزائی, مینا, یاسینی اردکانی, سید علی. (1402). 'ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3(پاییز)), pp. 167-176. doi: 10.30495/jfst.2021.1913391.1682
میرزائی, مینا, یاسینی اردکانی, سید علی. ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3(پاییز)): 167-176. doi: 10.30495/jfst.2021.1913391.1682


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب