بختیاری, فاطمه, تدینی, مهرنوش, جمالی شینی, فرید. (1401). کاربرد نانو امولسیون اسانس زیره (Cuminum cyminum) به منظور کنترل باکتری‌های بیماری زای و انگل ها در کاهو(Lactuca sativa). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 46-55.
فاطمه بختیاری; مهرنوش تدینی; فرید جمالی شینی. "کاربرد نانو امولسیون اسانس زیره (Cuminum cyminum) به منظور کنترل باکتری‌های بیماری زای و انگل ها در کاهو(Lactuca sativa)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1401, 46-55.
بختیاری, فاطمه, تدینی, مهرنوش, جمالی شینی, فرید. (1401). 'کاربرد نانو امولسیون اسانس زیره (Cuminum cyminum) به منظور کنترل باکتری‌های بیماری زای و انگل ها در کاهو(Lactuca sativa)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 46-55.
بختیاری, فاطمه, تدینی, مهرنوش, جمالی شینی, فرید. کاربرد نانو امولسیون اسانس زیره (Cuminum cyminum) به منظور کنترل باکتری‌های بیماری زای و انگل ها در کاهو(Lactuca sativa). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 1(2): 46-55.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب