تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,629 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,551,460 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,719,186 |
ارائه مدل اشتیاق کارآفرینانه تیمی در شتابدهندهها با استفاده از روش کیفی تئوری داده بنیاد | ||
مدیریت کسب و کار | ||
دوره 14، شماره 56 - شماره پیاپی 4، دی 1401، صفحه 61-80 اصل مقاله (1009.37 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
الهام ایران نژاد پاریزی1؛ کامبیز طالبی* 2؛ جهانگیر یدالهی فارسی3؛ حمیده رشادت جو4 | ||
1گروه کارآفرینی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران، ایران. | ||
2گروه کارآفرینی، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران، تهران، ایران | ||
3گروه کارآفرینی، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران، تهران، ایران. | ||
4گروه مدیریت، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران. | ||
چکیده | ||
اشتیاق و انگیزه در تیمهای کارآفرینانه تاثیر قابل توجهی بر عملکرد کسب و کارها دارد. با توجه به تیمی شدن فعالیتهای کارآفرینی در عصر جدید، بررسی نقش محیط در عواطف و اشتیاق تیمها در مراکز ارائه دهنده خدمات به تیمهای استارتاپی از اهمیت ویژهای برخوردار است. پژوهش حاضر با هدف ارائه مدل اشتیاق کارآفرینانه تیمی در شتابدهنده انجام شده است. این پژوهش در چارچوب رویکرد کیفی و با استفاده از روش تحقیق داده بنیاد (رویکرد اشتراوس و کوربین) صورت پذیرفته است. ابزار جمعآوری دادهها، مصاحبه نیمه ساختاریافته بوده و نمونهگیری نظری به روش هدفمند انجام شده و بعد از انجام 13 مصاحبه به اشباع نظری رسیده است. نتایج پژوهش در غالب مدل پارادایمی شامل اشتیاق کارآفرینانه تیمی به عنوان مقوله محوری، شرایط علی (خدمات مالی، مکان فیزیکی، آموزش و مربیگری)، عوامل زمینهای (کانون اشتیاق کارآفرینانه تیمی)، عوامل مداخلهگر (گرایش کارآفرینانه و خودکارآمدی)، راهبردها (راهبردهای بیرونی و راهبردهای درونی) و پیامدها (تکرارپذیری و مقیاسپذیری مدل کسب و کار، گسترش بازار و ...) ترسیم گردید. خدمات ارائه شده در مراکز شتابدهنده تاثیر قابل توجهی بر اشتیاق کارآفرینانه تیمهای استارتاپی دارد که میتواند عملکرد تیم و در نتیجه موفقیت دورههای شتابدهی را تحت تاثیر قرار دهد. | ||
کلیدواژهها | ||
اشتیاق کارآفرینانه تیمی؛ تحلیل کیفی داده بنیاد؛ شتابدهنده | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 124 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 168 |