شکوری, محمد جواد, زارع زاده, زهرا, باباخانزاده سجیرانی, اسماعیل. (1401). بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و اسانس به لیمو روی ویژگی های فیزکوشیمیایی و میکروبی کلم بروکلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4), 57-65. doi: 10.30495/jdb.2022.1937847.1264
محمد جواد شکوری; زهرا زارع زاده; اسماعیل باباخانزاده سجیرانی. "بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و اسانس به لیمو روی ویژگی های فیزکوشیمیایی و میکروبی کلم بروکلی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4, 1401, 57-65. doi: 10.30495/jdb.2022.1937847.1264
شکوری, محمد جواد, زارع زاده, زهرا, باباخانزاده سجیرانی, اسماعیل. (1401). 'بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و اسانس به لیمو روی ویژگی های فیزکوشیمیایی و میکروبی کلم بروکلی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4), pp. 57-65. doi: 10.30495/jdb.2022.1937847.1264
شکوری, محمد جواد, زارع زاده, زهرا, باباخانزاده سجیرانی, اسماعیل. بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و اسانس به لیمو روی ویژگی های فیزکوشیمیایی و میکروبی کلم بروکلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(4): 57-65. doi: 10.30495/jdb.2022.1937847.1264


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب