عالمی, هادی. (1401). اثر فرآیند خشک کردن حرارتی بر خواص کیفی و حسی ماهی قزل‌الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(3), 33-43.
هادی عالمی. "اثر فرآیند خشک کردن حرارتی بر خواص کیفی و حسی ماهی قزل‌الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 3, 1401, 33-43.
عالمی, هادی. (1401). 'اثر فرآیند خشک کردن حرارتی بر خواص کیفی و حسی ماهی قزل‌الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(3), pp. 33-43.
عالمی, هادی. اثر فرآیند خشک کردن حرارتی بر خواص کیفی و حسی ماهی قزل‌الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 16(3): 33-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب