کیانی قلعه سرد, سپیده, فضل آرا, علی, قادری, مریم, پور مهدی بروجنی, مهدی. (1401). بررسی کیفیت فیله مرغ تازه پوشش دهی شده با کاراگینان - اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) تحت بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 18(1), 1-19. doi: 10.30495/jvm.2023.1957094.1205
سپیده کیانی قلعه سرد; علی فضل آرا; مریم قادری; مهدی پور مهدی بروجنی. "بررسی کیفیت فیله مرغ تازه پوشش دهی شده با کاراگینان - اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) تحت بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 18, 1, 1401, 1-19. doi: 10.30495/jvm.2023.1957094.1205
کیانی قلعه سرد, سپیده, فضل آرا, علی, قادری, مریم, پور مهدی بروجنی, مهدی. (1401). 'بررسی کیفیت فیله مرغ تازه پوشش دهی شده با کاراگینان - اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) تحت بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 18(1), pp. 1-19. doi: 10.30495/jvm.2023.1957094.1205
کیانی قلعه سرد, سپیده, فضل آرا, علی, قادری, مریم, پور مهدی بروجنی, مهدی. بررسی کیفیت فیله مرغ تازه پوشش دهی شده با کاراگینان - اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) تحت بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 18(1): 1-19. doi: 10.30495/jvm.2023.1957094.1205


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب