رشیدی, محمدجواد, روزبه نصیرایی, لیلا, زمردی, شهین, جعفریان, سارا. (1401). تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3 (47) پاییز), 53-66. doi: 10.30495/jfh.2023.1972363.1381
محمدجواد رشیدی; لیلا روزبه نصیرایی; شهین زمردی; سارا جعفریان. "تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 3 (47) پاییز, 1401, 53-66. doi: 10.30495/jfh.2023.1972363.1381
رشیدی, محمدجواد, روزبه نصیرایی, لیلا, زمردی, شهین, جعفریان, سارا. (1401). 'تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3 (47) پاییز), pp. 53-66. doi: 10.30495/jfh.2023.1972363.1381
رشیدی, محمدجواد, روزبه نصیرایی, لیلا, زمردی, شهین, جعفریان, سارا. تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 12(3 (47) پاییز): 53-66. doi: 10.30495/jfh.2023.1972363.1381


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب