پیرایش, ساناز, فرخ, آتوسا. (1402). تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), 15-27. doi: 10.30495/jfst.2021.1932663.1726
ساناز پیرایش; آتوسا فرخ. "تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4(زمستان), 1402, 15-27. doi: 10.30495/jfst.2021.1932663.1726
پیرایش, ساناز, فرخ, آتوسا. (1402). 'تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), pp. 15-27. doi: 10.30495/jfst.2021.1932663.1726
پیرایش, ساناز, فرخ, آتوسا. تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(4(زمستان)): 15-27. doi: 10.30495/jfst.2021.1932663.1726


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب