ریحانی پول, سهیل, یگانه, سکینه. (1402). مقایسه و ارزیابی‌خواص عملکردی، ترکیب اسیدهای‌آمینه و شاخص شیمیایی پروتئین‌های‌آبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), 91-105. doi: 10.30495/jfst.2021.1936288.1739
سهیل ریحانی پول; سکینه یگانه. "مقایسه و ارزیابی‌خواص عملکردی، ترکیب اسیدهای‌آمینه و شاخص شیمیایی پروتئین‌های‌آبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4(زمستان), 1402, 91-105. doi: 10.30495/jfst.2021.1936288.1739
ریحانی پول, سهیل, یگانه, سکینه. (1402). 'مقایسه و ارزیابی‌خواص عملکردی، ترکیب اسیدهای‌آمینه و شاخص شیمیایی پروتئین‌های‌آبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), pp. 91-105. doi: 10.30495/jfst.2021.1936288.1739
ریحانی پول, سهیل, یگانه, سکینه. مقایسه و ارزیابی‌خواص عملکردی، ترکیب اسیدهای‌آمینه و شاخص شیمیایی پروتئین‌های‌آبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(4(زمستان)): 91-105. doi: 10.30495/jfst.2021.1936288.1739


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب