باقری, فرزانه, بابازاده, مهدی. (1401). اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 18-26. doi: 10.30495/qafj.2023.1972328.1047
فرزانه باقری; مهدی بابازاده. "اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1401, 18-26. doi: 10.30495/qafj.2023.1972328.1047
باقری, فرزانه, بابازاده, مهدی. (1401). 'اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 18-26. doi: 10.30495/qafj.2023.1972328.1047
باقری, فرزانه, بابازاده, مهدی. اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 2(3): 18-26. doi: 10.30495/qafj.2023.1972328.1047


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب