اسماعیلی, محمد, فهیم دژبان, یاسمن. (1401). بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 37-56. doi: 10.30495/qafj.2023.1976818.1051
محمد اسماعیلی; یاسمن فهیم دژبان. "بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1401, 37-56. doi: 10.30495/qafj.2023.1976818.1051
اسماعیلی, محمد, فهیم دژبان, یاسمن. (1401). 'بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 37-56. doi: 10.30495/qafj.2023.1976818.1051
اسماعیلی, محمد, فهیم دژبان, یاسمن. بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 2(3): 37-56. doi: 10.30495/qafj.2023.1976818.1051


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب