بلالی, مژگان, رحمن, علیرضا, فهیم دانش, مریم. (1401). بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 57-75. doi: 10.30495/qafj.2023.1973855.1049
مژگان بلالی; علیرضا رحمن; مریم فهیم دانش. "بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1401, 57-75. doi: 10.30495/qafj.2023.1973855.1049
بلالی, مژگان, رحمن, علیرضا, فهیم دانش, مریم. (1401). 'بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 57-75. doi: 10.30495/qafj.2023.1973855.1049
بلالی, مژگان, رحمن, علیرضا, فهیم دانش, مریم. بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 2(3): 57-75. doi: 10.30495/qafj.2023.1973855.1049


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب