آشوری, علی, قلی پور, منوچهر, غلامی, احمد, عباس دخت, حمید. (1402). بررسی خصوصیات فیزیولوژیک و فعالیت آنتی اکسیدانی زیره سبز با استفاده از آب مغناطیسی و سوپرجاذب تحت شرایط تنش آبی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2), 35-46. doi: 10.30495/jdb.2022.1959313.1311
علی آشوری; منوچهر قلی پور; احمد غلامی; حمید عباس دخت. "بررسی خصوصیات فیزیولوژیک و فعالیت آنتی اکسیدانی زیره سبز با استفاده از آب مغناطیسی و سوپرجاذب تحت شرایط تنش آبی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2, 1402, 35-46. doi: 10.30495/jdb.2022.1959313.1311
آشوری, علی, قلی پور, منوچهر, غلامی, احمد, عباس دخت, حمید. (1402). 'بررسی خصوصیات فیزیولوژیک و فعالیت آنتی اکسیدانی زیره سبز با استفاده از آب مغناطیسی و سوپرجاذب تحت شرایط تنش آبی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2), pp. 35-46. doi: 10.30495/jdb.2022.1959313.1311
آشوری, علی, قلی پور, منوچهر, غلامی, احمد, عباس دخت, حمید. بررسی خصوصیات فیزیولوژیک و فعالیت آنتی اکسیدانی زیره سبز با استفاده از آب مغناطیسی و سوپرجاذب تحت شرایط تنش آبی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(2): 35-46. doi: 10.30495/jdb.2022.1959313.1311


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب