میرباقری, سحر, سلیمی, آزاده, جبلی جوان, اشکان, مهدی زاده مود, سارا. (1401). بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4 (48) زمستان), 51-70. doi: 10.30495/jfh.2023.1963645.1365
سحر میرباقری; آزاده سلیمی; اشکان جبلی جوان; سارا مهدی زاده مود. "بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4 (48) زمستان, 1401, 51-70. doi: 10.30495/jfh.2023.1963645.1365
میرباقری, سحر, سلیمی, آزاده, جبلی جوان, اشکان, مهدی زاده مود, سارا. (1401). 'بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4 (48) زمستان), pp. 51-70. doi: 10.30495/jfh.2023.1963645.1365
میرباقری, سحر, سلیمی, آزاده, جبلی جوان, اشکان, مهدی زاده مود, سارا. بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 12(4 (48) زمستان): 51-70. doi: 10.30495/jfh.2023.1963645.1365


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب