تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,173 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,833 |
انتخاب راهبردهای مناسب بازاریابی در مرحله رشد محصولات صنایع غذایی با بهرهگیری از تکنیک WASPAS | ||
مطالعات کمی در مدیریت | ||
دوره 12، شماره 47، اسفند 1400، صفحه 143-168 اصل مقاله (748.26 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
بهنام غضنفری* 1؛ حسین عابدی2 | ||
1کارشناسی ارشد رشته بازاریابی، گروه مدیریت، واحد زنجان، دانشگاه کار، زنجان، ایران. | ||
2نویسنده مسئول، استادیار، گروه مدیریت، واحد قزوین، دانشگاه کار، زنجان، ایران. آدرس پست الکترونیکی: h.abedi@kar.ac.ir | ||
چکیده | ||
چکیده بهکارگیری روشهای نوین ، تدوین استراتژی و سنجش استراتژیک روند محصول با بهرهگیری از قابلیتهای بازاریابی در ارتقا عملکرد شرکتهای صنایع غذایی حائز اهمیت میباشد. هدف از این پژوهش جمعآوری دادهها و اولویتبندی عناصر آمیخته بازاریابی و بررسی محصولات طی دوره رشد چرخه عمر با رویکرد انتخاب استراتژیهای موثر عناصر آمیخته بازاریابی در صنایع غذایی میباشد. روش پژوهش کیفی بوده و با جدیدترین روش اولویتبندی عناصر آمیخته بازاریابی اجرا شده است. جامعه آماری پژوهش شرکتهای صنایع غذایی شمال غرب کشور میباشند. تعداد 9 شرکت به صورت روش نمونهگیری تصادفی ساده انتخاب و تعداد 900 پرسشنامه بین مصرفکنندگان و فروشندگان بهصورت نمونه آماری و 21 پرسشنامه بین کارشناسان خبره توزیع گردید. دادههای بهدست آمده با وزندهی معیارها با روش SWARA و انتخاب بهترین محصول با تکنیک WASPAS و در نهایت مدلسازی ترکیبی MGR- RMSh ارزیابی گردید. پس از معرفی و انتخاب بهترین محصول در رتبهبندی بهدست آمده با تکنیک ذکر شده مشخص گردید در دوره رشد چرخه عمر، کیفیت محصول و بستهبندی آن در رتبه اول و توزیع محصول در رتبه دوم از نظر اهمیت قرار میگیرد. تحلیل دادهها نشاندهنده این است اجرای استراتژیهای اصولی این مرحله در قالب استراتژی تمرکز، توسعه بازار، استراتژی زنجیره عرضه به پیامدهای مثبتی مانند سودآوری، حفظ سهم بازار و افزایش سهم بازار رهنمون گردید. کلمات کلیدی: اولویتبندی محصولات، تکنیک تصمیمگیری، راهبرد های مناسب و صنایع غذایی . | ||
کلیدواژهها | ||
کلمات کلیدی: اولویتبندی محصولات؛ تکنیک تصمیمگیری؛ راهبرد های مناسب و صنایع غذایی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 27 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 20 |